plink plink!!
Perkahwinan adalah tradisi alam semesta dan tradisi kehidupan
WELCOME + FOLLOW + COMMENT(NO COPYCAT !!)

20 Nov 2012

Segmen Follow Sampai Pengsan



* Orang always call me "dayah" itulah nama manja aku.. haha.. 
* 16/07/1992 tarikh aku baru dilahirkan dan aku berasal di Melaka.. 
Sebenarnya aku baru join bloggers niii.. Dalam tahu ni jugaklah.. so peminat2, followers aku ni tak ramai.. haha.. (peminat lah sangatkan) yang ada yang ini jela
=69 followers=
______________________________________________________

* Kalau korang berminat nak join segmen ni.. Klik kat gambar atau kat sini pon boleh.. Disitu terdapat syarat2 menyertai segmen ni.. 

- Tarikh Tutup : belum diketahui. -


TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH + BACA ^_^

35 comments:

  1. thanks kak dayah sebab sudi join segmen sy..dah follow, tambah la sorang lagi followers kan..hehe..pape pn, salam perkenalan yerk! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ur welcome.. salam perkenalan princess .. ^_^ thnks sbb follow akak ..

      Delete
  2. hai..join segmen yg sama..done follow u..:)

    http://norofficial.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html#comment-form

    ReplyDelete
  3. follow #73...salam kenal dayah..happy blogging k! http://akuayut.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  4. salam daya. dtg merempit sini. ehek ehek. suke daun berguguran tu

    ReplyDelete
  5. Menariknya...dedaunan mencurah2..cam salji dah..hohoh
    nasib baik bjaya jadi follower dayah..hihi..salam kenal

    ReplyDelete
  6. MNS datang singgah + follow dari segmen yang sama... :)

    jemput join segmen shawal.. :)

    http://www.mohdnoorshawal.com/2012/10/segmen-jom-tingkatkan-follower-sampai.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan jugak :D done follow back n membalas kunjungan [wow ter'nerd' sekejap :p] blog awk pun ape kurangnye ^^ http://maerahim.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Salam perkenalan jugakk , balas kunjungan anda ;D

    ReplyDelete
  9. wah wah wah .. cepatnyee naik follower .. tahniah :D daa follow sinii

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha.. mane ade.. bru naik skit.. hehe thnks *_^

      Delete
  10. dr segmen yg sama...dh follow cni...

    http://nasrizfardisza.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  11. salam ziarah..
    dari segmen yang sama..
    nice blog.. :)

    ReplyDelete
  12. SALAM..DARI SEGMEN YG SAME.. DONE FOLLOW SINI.. BALAS KUNJUNGN ANDA ^^

    http://arrienlove.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  13. Salam dan Hai

    datang dari segmen yang sama. jom ke blog saya :)

    http://rafflikes.blogspot.com/2012/11/segmen-follow-sampai-pengsan.html

    ReplyDelete
  14. salam..tima kasih sudi follow sy..feel free to leave comment =)

    ReplyDelete
  15. http://eyrrazerra.blogspot.com/2013/04/segmen-cerita-saya-paling-ohsem-by.html

    Mari join segmen yang Eyrra buat ni... Jom menjadi pengarah filem dalam segmen Eyrra ni.. Buat entry yang ringkas n padat jalan ceritanya... Mari mari mencuba... siapa kah cerita yang paling ohsem antara-antara blogger yang join segmen Eyrra ni...

    ReplyDelete

sudah baca.. sudikan lah komen nye ^_^
terima kasih............

Cute Pink Kaoani
COPYRIGHT BY CAT WOMAN