plink plink!!
Perkahwinan adalah tradisi alam semesta dan tradisi kehidupan
WELCOME + FOLLOW + COMMENT(NO COPYCAT !!)

20 Nov 2012

BERANGGAPAN SEPERTI " ADIK DAN ABANG"

              Pelakon Sharnaaz Ahmad, mengangap tindakan Shila Amzah mencium tangannya selepas merangkul anugerah Lagu Terbaik bersempena Anugerah Industri Muzik ke-19 (AIM), di stadium Melawati, Shah Alam, malam kelmarin, sesuatu yang tidak perlu diperbesarkan selepas menyifatkan ia hanyalah penghormatan "adik kepada abang". Katanya menyedari menerima kritikan di facebook dan twitter, dia enggan memohon maaf selepas meletakan dirinya tidak bersalahy selain meminta peminat tidak terlalu kecewa. "Saya sedar hukum agama menyatakan ia berdosa, tetapi itu antara saya dengan Allah. Mungkin mereka( pengkiritik) tidak senang duduk dengan kejadiaan itu dan menjadikannya sebagai bahan menghentam saya" katanya.
               Tindakan Sharnaaz dan mengemparkan industri hiburan tanah air sekali gus mengulangi kontroversi menimpa pelawak, Nabil raja lawak memeluk Irma Hasmie selepas dinobatkan Anugerah Bintang Paling Popular Berita Harian (ABPPBH) pada 2009. Menerusi lagu Patah Seribu, Shila yang juga Juara Asian Wave 2012 dilihat mencium tangan kekasihnya tapi masih menerima tepukan penonton di stadium. Namun selepas anugerah disiarkan di saluran Astro Ria tamat, peminat memberi kritikan dan komen kurang menyenangkan di facebook dan twitter selepas menganggap isu sedemikian tidak wajar berlaku.
                Kebanyakan peminat turut menyatakan kebinggungan mereka selepas menyaksikan perubahan bertudung shila di cemari  dengan insiden itu. " Memang Shila mencium tangan saya, tetapi ia penghormatan seorang adik kepada abang " kata sharnaaz. Menurut Sharnaaz, menyedari masalah dengan kekasihnya itu menimpa berulang kali, dia merancang mendirikan rumah tangga 2 tahun lagi. 
*Kita tak boleh menghukum orang itu.. kerana Shila baru saja nak mulakan perubahan baru so bagi la beliau masa untuk berubah..

TERIMA KASIH KERANA SUDI SINGGAH + BACA ^_^

No comments:

Post a Comment

sudah baca.. sudikan lah komen nye ^_^
terima kasih............

Cute Pink Kaoani
COPYRIGHT BY CAT WOMAN